CORB 44

CORB Adventure Days 2016, o editie de succes!

Sub egida Federatiei Romane de Automobilism Sportiv, a 6-a etapa din Campionatul National de Off Road, a avut loc la Targoviste in perioada 6-9 octombrie. CORB Adventure Days a adus la start 41 echipaje din toata tara. Pentru a dovedi ca off road-ul nu este un sport dedicat exclusiv barbatilor, la startul competitiei au fost prezente si un numar de 6 sportive.768a1977

600 km de traseu pentru cele 3 clase inscrise (Standard, Open si Extrem) si un trial urban foarte spectaculos. Duminica a fost ziua trialului, eveniment la care publicul a putut asista, dar si participa activ. Pentru ca evenimentul a fost (si) in scop caritabil, la final, publicul a putut trai experienta in off road din postura co-pilot-ului. Odata cu inscrierea, fiecare participant a putut dona o suma de bani pentru ajutorarea copiilor bolnavi.

768a0230

Conform estimarilor Jandarmeriei Romane care s-a ocupat de controlul accesului, publicul a fost de aproximativ 4.000 persoane.

La finalul trialului, trupa Bluemotors a oferit un concert special. Intrarea publicului a fost gratuita.

img_6705

O parte din taxa de inscriere a fost donata Fundatiei Make-a-Wish.

img_5047

CORB Adventure Days a fost un eveniment bine organizat la care echipa CORB 44 a muncit 3 luni de zile. O competitie care a iesit bine, fara incidente si realizat strict din sustinerea sponsorilor. Ne dorim ca acest eveniment sa devina de traditie, editia din acest week-end fiind a 3-a organizata de Club Off Road Bucuresti 4×4 (CORB44), in Targoviste.

m1

Multumim sponsorilor si partenerilor nostri: Ejot, Generali Asigurari, Tiriac Energy, Anconi Group, Matra Systems, Nokian Tyres by Vianor, Avigeo, Doncafe Brasserie, Complexul Prezidential ClassPark, Skullcandy, E-Boda, FreeWheel, Weider Nutrition, Eltrix Solution, Karcher, H2O, Uzina Crossfit, Tactical Shooting, Stalinskaya, Suzuki, Repsol, Bergenbier, GTC Auto.

vertical-final

Partnerii media au fost: ProTv, MDI Tv, Digi Tv, Discovering Transilvania, 4×4 Adventure, Club 4×4, Moto Bikes & BMW Blog.

Parteneri: Consiliul Judetean Dambovita, Prefectura Dambovita, Primaria Municipiului Targoviste, Jandarmeria Dambovita, ISU Dambovita, Ministerul Mediului, Padurilor & Apelor & Regia Romsilva Dambovita.

Foto: Andrei Ciobica

www.corb44.ro

www.facebook.com/CORB44Adventure/

Mai jos, regasiti clasamentul pe clase.

Clasament General – STANDARD

 1. Dorin Toma / Stefan Eugen Szekely
 2. Nicusor Duica / Nicoleta Duica
 3. Cristian Cravet / Piedemonte Alexandru

Clasament General – OPEN

 1. Arthur Lorincz / Rares Siderias
 2. Viorel Vlad / Sorin Manea
 3. Lorand Farkas / Constantin Fantana

Clasament General – EXTREM

 1. Andy Visoiu / Teodor Visoiu
 2. Andrei Gafita / Marius Lupu
 3. Sorin Miron / Laurentiu Dobrica

 

Clasament Trial – STANDARD

 1. Cosmin Jugrin / Daniel Lupu
 2. Huminuc Vlad / Serban Emilian
 3. Emilian Rat / Maria Rat

Clasament Trial – OPEN

 1. Claudiu Ion / George Robu
 2. Nicusor Duica / Nicoleta Duica
 3. Horatiu Oltean / Sebastian Matei

Clasament Trial – EXTREM

 1. Andrei Museteanu / Claudiu Panait
 2. Horatiu Oltean / Sebastian Matei
 3. Andy Visoiu / Teodor Visoiu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *