Contact

3 comments for “Contact

 1. Saturday, October 31, 2015 at 23:42

  Buna seara
  Cu un gand de colaborare vin inaintea dumneavoastra. Sunt consilier in cadrul Sectorului Social, Filantropic si de Misiune in cadrul Arhiepiscopiei Argesului si incerc, prin proiectele caritative pe care le desfasuram, sa intampinam semenii aflati in greutati.
  O dorinta puternica este aceea de a ne implica in ajutorarea comunitatilor izolate din judet, dar intampinam de fiecare data o problema: cu greu ajungem in aceste locuri, din cauza drumurilor greu de parcurs.
  Daca doriti sa deveniti parteneri in aceste actiuni filantropice, prin a ne ajuta sa ajungem in aceste locuri greu accesibile, va intampinam cu bucurie.
  Cu pretuire,
  Preot consilier Robert Nicolae
  social.eparhiaargesului@yahoo.ro
  0744532007

 2. Sunday, November 8, 2015 at 21:20

  Buna seara,

  As vrea sa va prezint un proiect indraznet.

  Recent am dezvoltat http://www.rescue4x4.ro , care isi doreste sa centralizeze toti pasionatii de off-road ce pot oferi ajutor.
  In cazul unui incident raportat pe site, membrii ce se afla in zona sunt automat notificati prin SMS si email, iar incidentul este postat automat si pe pagina http://facebook.com/rescue4x4 .

  Site-ul este “proaspat scos din cuptor” aflandu-se in versiunea beta.
  Oricine este dispus, isi poate face un cont si ar fi de mare folos un feedback.

  Puteti citi prezentarea pe care am facut-o aici http://www.rescue4x4.ro/downloads/prezentare-rescue4x4.pdf pentru a vedea cum functioneaza sistemul, notificarile si nu numai.

  O seara super

  Mihai

 3. Cristian Bucuroiu
  Saturday, January 7, 2017 at 19:44

  Buna seara,

  Solicit serviciu deplasare Bucuresti – Miercurea Ciuc pentru 2 persoane cu tur in dupamasa zilei de luni 9 ian si retur in 11 ian. Astept urgent oferta dvs.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


+ eight = 15