CORB 44

Ultima etapă din Campionatul Național de Off Road, la Târgoviște

CORB Adventure Days powered by SsangYong, etapa care începe toamna și se termină iarna.
Etapa a 8-a din Campionatul Național de Off Road (ultima etapă de anul acesta), va avea loc în perioada 29 nov – 02 dec și este organizată de Club Off Road București (CORB44), în parteneriat cu Primăria Municipiului Târgoviște, Instituția Prefectului Dâmbovița, Consiliul Județean Dâmbovița și Regia Națională Romsilva.
CORB Adventure Days powered by SsangYong se va desfăsura pe durata a 3 zile în Târgoviște și împrejurimile sale. Etapa de anul acesta va fi organizată pentru 4 clase: Standard, Open, Extrem și Hobby. Ultima dintre ele este cea mai nou clasă și se adresează amatorilor de off road dar fără licență sportivă. Pentru a participa la această clasă, sportivii trebuie să aibă experiență în condus și să posede o mașină de teren echipată minim pentru off road ușor.
Startul oficial al competiției va avea loc vineri dimineață începând cu ora 9, din parcarea amenajată de pe str. Stelea (în spatele hotelului Valahia). Ruta concursului pentru primele două zile va fi pe raza comunelor Sotanga, Vulcana Pandele, Vulcana Băi și Vulcana de Sus. Startul în concurs va fi din comuna Sotanga.
Pentru primele două zile de concurs, lungimea traseului va fi diferită de la clasă la clasă. Pentru clasa Extrem, sportivii vor avea de parcurs 50 km pe zi, Open 70 km pe zi și Standard 120 km. Sportivii clasei Hobby vor avea în prima zi 120 km de parcurs, iar în a 2-a zi 30 km plus o probă specială. Ruta traseelor este adaptată fiecărei clase în parte.
Trialul va avea loc duminică 2 decembrie, încăpând cu ora 10, în zona situată între benzinăria Mol (de la ieșirea spre Pucioasă) și complexul Rezidențial Class Park (str. Mihai Bravu nr.1, Târgoviște). Trialul urban este proba spectaculoasă ce poate fi urmărită live de spectatori.
Festivitatea de premiere va avea loc la finalul trialului, în aceeași locație.

Mulțumim tuturor sponsorilor și partenerilor noștri!
Sponsori: EJOT, Generali Asigurări, Karcher România, Ford Trucks, Cefin Trucks, Kaufland România, Skullcandy România, Nokian by Vianor,Moțul, Weider Nutrition, Matra Systems, Class Park, BeautyOne și Connect Promotion.
Sponsorii campionatului: Nexxon, Anconi, GTG Auto 4×4 Shop & Best Tools
Media: MDI Tv & Kiss FM.
Parteneri: Ministerul Mediului și Pădurilor, Regia Natională a Pădurilor – Romsilva, Inspectoratul pentru Situații de Urgențe Dâmbovița, Jandarmeria Dâmbovița, Direcția Judeteană Dâmbovița și a Municipiului . Târgoviște de Poliție Circulație.

Vă asteptăm alături de noi!

Program

Vineri, 30 noiembrie 2018– ziua 1 concurs
09:30-startul oficial (str Stelea – în spatele Hotelului Valahia)
16:00-finish ziua 1 de concurs (întoarcere în str Stelea)

 

Sambătă, 01 decembrie 2018 – ziua 2 concurs
09:00-pornire în coloană (din str Stelea)
16:00-finish ziua 2 de concurs

 

Duminică, 02 decembrie 2018 – ziua 3 concurs (Trial)
09:oo-deplasare în coloană de la Hotel Valahia (str Stelea)
10:00-start Trial (terenul aflat între benzinăria Mol – ieșirea dinspre Pucioasa & complexul residential Class Park)
14:00-terminarea Trialului (estimare)
14:30 – Festivitatea de Premiere

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *