CORB 44

Roxana Ciuhulescu devine Brand Ambasador al SsangYong in Romania

SsangYong anunta inceperea unui parteneriat cu prezentatoarea de TV Roxana Ciuhulescu. Acordul marcheaza inceputul unei noi campanii SsangYong in Romania prin care WAE Ltd, importatorul SsangYong in Romania, Ungaria, Cehia si Slovacia isi propune sa popularizeze modelele constructorului coreean si la noi in tara.

IMG_2740

Vedeta a ales sa conduca in urmatorul an un SsangYong Rexton cu 4×4, transmisie automata in 7 trepte si echipare Premium.

Pasionata a tot ce are motor, sofer experimentat ce detine toate categoriile si atestatele, pilot certificat de elicopter si vehicule de competitie 4×4, persoana foarte cunoscuta publicului iubitor de auto-moto din Romania, Roxana Ciuhulescu este o alegere prin care constructorul coreean doreste sa aiba o colaborare de imagine si nu numai.

 _MG_6207IMG_0220

“Ma bucur mult ca SsangYong a revenit in forta pe piata din Romania. Constructorul coreean este un brand cu o istorie in spate, atat ca vehicule de strada cat si in sporturile cu motor. Ma leaga amintiri frumoase de SsangYong, in urma cu doi ani am participat cu un SsangYong in Campionatul National de Rally Raid. Iata ca a sosit momentul unei noi colaborari, de data asta cu o masina de strada.

IMG_2739

De-a lungul celor 18 ani de cariera in presa auto, am avut ocazia sa testez multe masini insa putine le-am ales sa-mi fie partener zi de zi. Este inceputul unei noi colaborari frumoase si sper indelungate, mai ales ca sunt in continuare implicata in motorsport. Noul Rexton este perfect pentru familia mea numeroasa, este o masina de teren perfecta, bine dotata, care nu consuma mult, este silentioasa, impozanta si are forme impunatoare.

IMG_2741

Pentru mine, masina are suflet si trebuie sa faca corp comun cu soferul. Intotdeauna mi-am respectat si ingrijit masinile pentru ca si ele au avut grija de mine. Noul Rexton intoarce priviri pe strada, este o masina bine dotata si accesibila ca pret pe care o recomand tuturor ce doresc sa-si achizitioneze o masina de teren. Este suficient s-o testezi o data, ca te vei si indragosti de ea. Rexton este varful de lance a coreenilor de la SsanYong. 🙂a declarat Roxana Ciuhulescu.

IMG_7780

In prezent, WAE Ltd importa si distribuie prin intermediul retelei sale de dealeri autorizati SsangYong 4 modele ale constructorului coreean. In prim plan este Rexton, un SUV de clasa D+, cel mai popular model al coreenilor in Romania. Suplimentar clientii din Romania pot cumpara si SUV-urile mici, Tivoli si XLV sau medii, Korando, modele aliniate la toate pretentiile pietei auto din prezent.

In 2019 SsangYong va introduce pe piata din Romania inca 2 modele noi, a 5-a generatie a modelului Korando si probabil cel mai mare pick-up de pe piata  romaneasca.

In Romania, SsangYong si-a inceput reconstructia retelei de dealeri si reparatori dupa o pauza de cativa ani. In prezent exista 12 showroomuri in tara, cu 7 mai multe decat anul trecut, 15 puncte de service iar vanzarile marcii au crescut fata aceasi perioada a anului trecut cu 500%.

Spiritul si energia Roxanei Ciuhulescu aduce echipei SsangYong din Romania sansa unei mai bune exprimari a valorilor regasite in produsele noastre, robustete, soliditate, incredere si demnitate.

IMG_2736

SsangYong Motor este cel mai vechi producator auto din Coreea de Sud, incepandu-si activitatea in 1954. Specializat in productie de vehicule 4×4 din 1974, SsangYong produce si comercializeaza doar modele SUV si odata cu campania de reinnoire a marcii, a lansat din 2016 cate un model nou in fiecare an si va continua extensia paletei de produse si in anii urmatori. Preluata in 2010 de gigantul industrial Mahindra&Mahindra, SsangYong beneficiaza de planurile de dezvoltare ale acestui foarte ambitios concern care intentioneaza sa isi faca simtita prezenta in domeniul autovehiculelor de teren dar si in captivanta lume a masinilor electrice.

Foto: Ion Cota

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *