CORB 44

Regulament particular si Program CORB Adventure Days 2016

Va asteptam la Targoviste in perioada 6-9 octombrie pentru cea de a VI-a din sezonul 2016 al Campionatului National de Off-Road. V-am pregatit o serie de surprize si trasee care va vor face sa va schimbati opinia despre SubCarpatii de Curbura, plus un trial chiar in oras.

Am decis sa mergem pe formatul clasic al unei etape de campionat cu doua zile de off-road si trial in ziua a treia. Startul si finisul in zilele de off-road sunt comune pentru toate cele trei clase Standard, Open si Extrem, iar in sosirea fiecarei zile va asteptam cu mancare gatita la ceaun. Deplasarea din Piata Tricolorului (locatia parcului tehnic) pana la start se va face in coloana. In seara fiecarei zile de off-road, v-am rezervat cate un party, sa povestim cum a fost in padure si sa ne pregatim pentru ziua urmatoare.

Joi, 6 octombrie, in incinta Hotelului Valahia (Bd-ul Libertatii Nr.7, Targoviste) vor avea loc inscrierile, verificarile administrative, iar pentru verificarile tehnice va asteptam in Piata Tricolorului (vis-a-vi de hotel), unde va fi amenajat parcul tehnic. Formalitatile se vor putea face in intervalul orar 16:00 – 23:00.

Vineri, 7 octombrie, prima zi de concurs va debuta cu startul oficial programat la ora 09.45 in Piata Tricolorului (parcul tehnic), urmand ca startul in traseu sa se dea la ora 10:30 (pana la start se va merge in coloana). Aceasta va fi cea mai dificila zi din concurs pentru toate clasele.

Sambata, 8 octombrie, ziua a doua va avea briefeingul la ora 09:45 urmand sa se dea startul in traseul prorpiu-zis la ora 10.30. Desi traseele vor fi mai lungi comparativ cu cele din prima zi, aceasta va fi o zi mai usoara.

Duminica, 9 octombrie, ziua trialului – 10:30. V-am pregatit un trial chiar in orasul Targoviste pe terenul Class Park – este situat imediat pe dreapta dupa ce se trece podul peste raul Ialomita in directia Pucioasa sau Moreni, chiar langa benzinaria Mol.

La finalul evolutiilor concurentilor de la toate clasele si pana la festivitatea de premiere, cu ajutorul vostru, dorim sa le oferim spectatorilor posibilitatea sa fie copiloti. Pentru a sta in dreapta voastra, spectatorii vor trebui sa doneze o suma catre fundatia Make-A-Wish Romania (Misiunea fundatiei este de a indeplini dorintele copiilor care sufera de afectiuni medicale care le pun in pericol viata, pentru a imbogati astfel experienta umana cu speranta, putere si bucurie. Mai multe pe http://makeawish.org.ro).

*Concurentii care vor sa participe doar la trial vor plati o taxa de 150 lei, trebuie sa se inscrie online si sa trimita un mail la secretariat (renatta.stepanov@gmail.com) pana pe 6 octombrie, iar ulterior sa se prezinte la traseul de trial duminica, 9 octombrie, pana la ora 09.30.

 

Mai multe amanunte gasiti in Regulamentul Particular de mai jos.

 

 

REGULAMENT PARTICULAR
CORB44 Adventure Days 2016
06 – 09.10.2016
Etapa a VI.a a Campionatului National de Off Road 2016

A .Echipa de organizare :

1.Director concurs: Silviu Bulugioiu
2. Imputernicit pentru relatiile cu echipajele: Ovidiu Nedelcu

  1. Oficial tehnic: George Pavel
  2. Observator Oficial (CNOR): Marius Pop
  3. Arbitrii de traseu : Renatta Stepanov, Cristina Giura, George Pavel, Alexandru Miu, Razvan Visoiu, Filip Mirescu, Paul Dinu, Nicu Stancu. Andrei Hazgan,  Luigi Parsu,
    6. Arbitri oficiali CNOR: ______, ________

B.Locul competitiei : Judetul Dambovita, zona Targoviste , Izvoare, Sotanga, Vulcana Bai, Vulcana de Sus, cu centrul de concurs la Hotel Valahia.

  1. Taxa de participare concurs :

In varianta all inclusive:

850 lei/persoana clasa Extrem

750 lei/persoana clasa Open,

650 lei/persoana clasa Standard.

Cazarea se va face la hotel Valahia (3***) din Targoviste in perioada 6 – 9 octombrie 2016 .

Aceia dintre participanti care doresc, sau au nevoie de conditii, de masa sau cazare ,speciale sunt rugati sa anunte din timp directorul de concurs sau secretariatul.

ATENTIE!!! Cina din seara de 6 octombrie, cea in care ajungeti in Targoviste, se serveste la restaurantul hotelului, pana cel tarziu orele 23:00.

Taxa insotitori: 450 lei

Taxele se vor achita prin transfer bancar in contul:

Asociatia Green Club Off-Road Bucuresti
C.I.F 26913790
IBAN: RO81 BACX 0000 0004 7214 5001 UniCredit Bank

Inscrierile online se pot face pana miercuri, 5 octombrie, ora 14:00 si trebuiesc insotite de dovada achitarii taxei de participare.

Exista si varianta de inscriere directa, la secretariatul competitiei, in data de 6 octombrie, dar numai pana la ora de inchidere a acestuia.

ATENTIE!!!! Concurentii ce vor sa se inscrie in sistem “one-event”, trebuie sa se prezinte la secretariat cu adeverinta medicala, din care sa rezulte ca sunt apti pt competitii sportive, eliberata de un medic de specialitate din localitatea de domiciliu.

D.Conditii de inscriere/participare : pe baza Regulamentulul general al CNOR , cu conditiile din Anexa A

Programul competitiei :
Joi, 6 octombrie 2016 – Hotel Valahia, Targoviste
16:00 – 23:00 inscrierea, verificarea tehnica, cazare
19:00 – 23:00 cina

 

Vineri, 7 octombrie 2016  – ziua 1 concurs
07:30 – 08:30 mic dejun
09:00  briefing/sedinta tehnica in secretariat
09:45 startul oficial (din parcul tehnic)

10:30 startul zilei 1 de concurs (pana la zona de start se va merge in coloana)
18:30 finish preconizat ziua 1
20:00 Petrecerea de Vineri Seara

 

Sambata, 8 octombrie 2016  – ziua 2 concurs
08:00 – 09:00 mic dejun

09:00 breifing/ sedinta tehnica in zona secretariatului
09:45 pornire in coloana spre locatia de start
10:30 start ziua 2
18:30  finish preconizat ziua 2
20:00 Petrecere Surpriza

 

Duminica, 9 octombrie 2016  – ziua 3 concurs (Trial)

08:30 – 09:30 mic dejun

09:45 – deplasare in coloana de la Hotel Valahia/Piata Tricolorului la Trial

10:30 start Trial

13:30 terminarea Trialului (estimare)

13:30 – 14:00 runda de participare (din postura de copilot) a spectatorilor, cu achitarea unei taxe. Sumele astfel stranse se vor vira catre  fundatia caritabila Make a Wish;;

14:00 Festivitatea de Premiere

 

  1. Alte aspecte: Locatia secretariatului competitiei si a biroului de presa:
    secretariat la hotel Valahia (in centru municipiului Targoviste, vis-a-vis de cladirea Prefecturii)http://www.hotelvalahia.ro/

Locul panourilor de informare (unde vor fi afisate clasamentele intermediare si finale, numar de km de traseu, program contestatii etc.):
langa secretariat organizat la hotel Valahia.

Locatia si modul de organizare al bivuacului/bivuacelor (inclusiv cu precizarea locului unde sunt permise reparatiile dupa ora 22):
In parcarea special destinata de langa hotel Valahia
Locatia punctelor de alimentare cu combustibil:
Punctele de alimentare cu combustibil sunt cele din apropierea hotelului (cel mai apropiat pentru concurenti este la 1,5km apropiere de parcul tehnic spre Pucioasa sau Moreni).
Modalitatile de comunicare cu staff-ul competitiei:
Comunicatiile cu staff-ul competitiei este asigurat pe trei canale de comunicatii:
– telefonie mobila ( in zonele cu semnal ), comunicandu-se concurentilor numerele de telefon ale responsabililor organizatori.
– comunicatii prin CB, in toată zona de concurs, inclusiv canal de urgentă ( vor exista echipamente de comunicatii – repetoare si statii – adecvate zonei )
– comunicare directa, in special cu ocazia sedintelor tehnice ( pt. detalii, Q&A )
Cel mai apropiat centru medical este Spitalul Clinic Judetean

poster-corb-adventure-days-web

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *