CORB 44

Lupta finala pentru titlurile din Nationalul de Off-Road se da weekendul acesta la Targoviste

targoviste corb A3 previewCORB 44 Adventure Days, provocarea din SubCarpatii de Curbura – zona Muntilor Leaota – va pune punct sezonului 2015 al Campionatului National de Off-Road, iar miza este mare in lupta pentru titlurile claselor Open si Standard. Daca la Extrem pilotul Andy Visoiu si-a adjudecat deja titlul, clasa mai ramane de disputat la categoria copiloti. Constantin Fantana, Romica Chiriac si Laurentiu Dobrica sunt favoritii care vor lupta pentru prima pozitie la general.

 

Sansele obtinerii titlului de la clasa Open stau in mainile pilotilor Claudiu Tudor si Viorel Vlad, in timp ce copilotii care spera sa isi adjudece titlul sunt George Bobu si Mircea Rentea.

 

La clasa Standard Marius Stefan si Magda Danciu sunt pilotii care isi vor disputa titlul pe traseul CORB 44 Adventure Days. Copilotii Stefan Szekely si Cornel Zamfirescu sunt favoritii din clasamentul general al acestei categorii.

Magda Danciu clasa Standard

Astazi, joi, 22 octombrie sunt programate inscrierile si verificarile tehnice urmand ca startul oficial in competitie sa fie dat vineri, 23 octombrie, ora 09:30 din Piata Tricolorului, Targoviste. Echipajele inscrise vor porni din centrul orasului catre zona unde se va da startul propriu-zis in sectiunea de off-road, iar de aici fiecare clasa isi va incepe aventura in SubCarpatii damboviteni. Cu un peisaj contrastant atat traseul de vineri cat si cel de sambata a fost ingreunat de ploile din ultima perioada, insa dificultatea traseului este unul dintre ingredientele aventurii din off-road.

 

Dupa cele doua zile de pe dealuri duminica urmeaza Trialul. CORB 44 Adventure Days powered by Generali are un trial urban intregul traseu aflandu-se in orasul Targoviste. Mai precis, in apropiere de complexul Class Park pe Aleea Sinaia (pe terenul viran aflat imediat pe partea dreapta dupa ce se trece podul peste raul Ialomita mergand in directia Pucioasa/Sinaia). Toate clasele care puncteaza in campionat: Extrem, Open, Standard vor evolua pe traseul amenajat de mana omului si gandit sa testeze atat abilitatile masinilor cat si ale echipajelor. De la 09:30 pana la pranz fanii sportului cu motor vor avea parte de un adevarat show off-road.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *