CORB 44

Kärcher, tot mai puternic pe piața din România

Kärcher, liderul mondial în domeniul tehnologiei de curățare, a deschis un nou magazin în centrul comercial ParkLake in data de 8 iunie. Cu aceasta ocazie, compania ofera 20% reducere la toata gama de produse si echipamente pentru curatare timp de o saptamana pana in data de 15.06.2018.

DB1A1064

Compania Kärcher este o firmă germană cu peste 80 de ani de tradiție în producerea și desfacerea echipamentelor pentru curatare atat pentru uz casnic cat și pentru cel profesional, de la curatitoare cu presiune, aspiratoare, curatitoare cu abur pana la  masini de frecat aspirat, acopera toate nevoile de curatare necesare atat in interiorul cat si in exteriorul caselor pana la domeniile industrial profesionale.

Caracteristica dominantă a produselor Karcher este calitatea. Producătorul german nu face niciun fel de compromis în această privință, aducând consumatorilor tehnologii de top.

DB1A1070

Kärcher Center Bucuresti 1 oferă gama completă pentru curățarea in interiorul si exteriorul caselor si gama completa pentru grădină. Tot aici, partenerii noștri găsesc gamele de produse profesionale pentru curățare ce se adresează tuturor domeniilor: agricultură, industrie, retail, automotive, horeca, construcții, firme de curățenie etc.

Personalul, calificat şi instruit temeinic, asigură consultanţă de specialitate la nivelul celor mai recente progrese ale tehnicii. Rezultatul îl constituie clienţii pe deplin mulţumiţi  si un lider de piaţă de succes.

Kärcher este unul dintre partenerii Academiei de Off Road CORB44 și le mulțumim pentru suportul oferit de-a lungul etapelor desfășurate în Campionatul Național de Off Road. Cu această ocazie, le urăm succes cu noul magazin deschis în București. 🙂

DB1A1109

 

Showroom cu vanzare Centrul Comercial ParkLake, nivel -2

Adresa: Str. Liviu Rebreanu nr. 4, Sector 3, Bucuresti
Telefon: +40 (0) 374 43 09 15
Email: kaerchercenter.bucuresti1@kaercher.ro

Program

Luni – Duminică 10:00 – 22:00

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *