CORB 44

Injecție directă de adrenalină: CORB Adventure Days 2021!

Fii martor la încoronarea regilor din off road!

Injecție directă de adrenalină: CORB Adventure Days 2021!

Etapa a 5-a din Campionatul Național de Off Road va debuta vineri, 08 octombrie, la Șotânga, Dâmbovița și se va încheia duminică, 10 octombrie.

4 clase consacrate și bătălii aprige, de la Standard la Extrem!

   Corb Adventure Days este o etapă de tradiție iar acum, în 2021, aceasta a ajuns la a 8-a ediție. Competiția se desfășoară sub egida Ministerului Tineretului și Sportului (M.T.S.), al Federației Române de Automobilism Sportiv (F.R.A.S.) și al Comisiei Naționale de Off Road.

   Ca în fiecare an, și anul acesta pregătim trasee frumoase și pline de aventură, astfel că fiecare zi va fi o nouă provocare. Traseele vor avea intre 60 și 80 km lungime și vor fi diferențiate ca grad de dificultate, în funcție de categoria de participare. Am decis să mergem pe formatul clasic al unei etape de campionat cu două zile de off-road și festivitatea de premiere în ziua a treia.

   Startul și finișul sunt comune pentru toate clasele Standard, Challenge, Open, SSV, Extrem și Hobby. Toate se vor desfășura în locul deja binecunoscut: Șotânga, Dâmbovița.

600 km de traseu pentru cele 4 clase înscrise (Standard, Open, SSV și Extrem)

   La clasa Standard echipajele vor parcurge un traseu de aproximativ 80 km /zi, cu un grad de dificultate adaptat accestei clase, în timp ce la Challenge, sportivii vor parcurge un traseu ușor diferit, mai greu dar cu același număr de kilometri.

Concurenții clasei Open vor avea de parcurs zilnic un traseu de aproximativ 60 km.

La Clasa Extrem, sportivii își vor demonstra abilitățile pe cei aproximativ 60 km pe care îi vor parcurge într-o zi, în timp ce la SSV (Side by Side), sportivii vor avea un traseu zilnic tot de 60 km.

   Clasa Hobby este categoria pentru cei care vor să se acomodeze cu rigorile unui concurs înainte de a face pasul către Campionatul Național de Off Road. Participanții acestei clase, vor avea de parcurs zilnic un traseu de aproximativ 80 km. Traseul este un antrenament pentru navigatori și o ocazie pentru toți participanții de a-și testa capacitățile și abilitățile de pilotaj, viteza de reacție și adaptabilitate la echipă. Concurenții se acomodează cu atmosfera și își cunosc viitorii adversari. Copiloții vor avea ocazia să navigheze pe road book și, ca măsură de siguranță, vor primi un track pentru confirmarea pozițiilor.

     La probă sunt acceptate însă doar mașini de teren cu tracțiune 4×4 și anvelope cu profil minim AT. Sportivii clasei Hobby vor avea mai multe probe speciale, stagii de navigare, dar și aplicații practice (teorie și practică privind ABC-ul în off road). Această clasă nu punctează în Campionatul Național de Off Road.

În etapa de la Șotânga va fi premiat și echipajul care dă dovadă de team spirit / fair play.

Organizatorii fac apel la respectarea măsurilor de distanțare socială și respectarea recomandărilor autorităților pentru stoparea răspândirii pandemiei. Totodată, CORB 44 își rezervă dreptul de a modifica traseele și orarul competițional, dacă starea vremii va periclita desfășurarea etapei în condiții de siguranță.

Mulțumim sponsorilor și partenerilor noștri!

Sponsori: MecDiesel, Euronautica International, Nokian Tyres by Vianor, Aquavia, Evo Moto, Moto Boom, Gerovital, Matra Systems, BeautyOne, Kangaroo, GTC Auto, Nexxon, Fan Courier & Casadei.

Parteneri: Primăria Sotânga, Consiliul Județean Dâmbovița, Romsilva  Dâmbovița, Ministerul Mediului și Pădurilor, Regia Națională a Pădurilor, Inspectoratul pentru Situații de Urgențe Dâmbovița, Jandarmeria Dâmbovița, Direcția Județeană Dâmbovița și a Municipiului Târgoviște de Poliție Circulație.

Parteneri media: TVR & Kiss Fm

Vă așteptăm alături de noi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *